Blog

Nieuwe foto's

13-11-2015 19:26

Er staan weer nieuwe foto's op de website. Deze staan vooraan in de fotogalerij. Dan hoeven jullie niet zo veel te klikken :)

Kerstmis in Nepal

11-11-2015 23:18

Het kerstfeest van de Nepalese cultuur is aan de gang. Leuk en mooi om mee te maken!

Fotogalerij bijgewerkt

24-10-2015 10:42

Ik heb in Panauti wat foto's gemaakt van de gebouwen en omgeving. Deze staan nu vooraan in de foto galerij. Ik probeer er tekst bij te zetten, maar dat lukt niet altijd. Ik heb geen laptop hier, zodat het lastig is vanaf zo'n klein telefoonschermpje. Maar ik hoop dat jullie toch een beetje een indruk krijgen van wat ik om me heen zie. 

Bijzonder ritueel

22-10-2015 21:16

Vandaag was de main day van het festival. Ale kinderen en vrijwilligers kregen een zegen om alijd te winnen van het kwaad en al het slechte. Heel bijzonder om mee te maken!

Brandstoftekort

18-10-2015 19:06

Al vanaf de start van mijn reis is er een tekort aan brandstof in Nepal. Er is gedoe tussen Nepal en India waardoor de toevoer aan de grens geblokkeerd wordt. Nu wordt er alleen nog maar brandstof verstrekt aan bussen, taxi's, politie, brandweer en ambulances. De bussen zitten overvol. Ik heb al een keer op het dak gezeten. Maar zelfs daar is nu geen plek meer. Daardoor ben ik afhankelijk van de taxi. Die kost inmiddels vier keer zoveel als normaal. Dus daar gaat een groot deel van mijn budget aan op. Maar ja, op de fiets is hier geen optie :). Veel mensen, maar ook de hulpverleningsinstanties hebben er last van. Hopelijk wordt het snel opgelost, zodat het herstel in Nepal kan worden doorgezet. 

Gefeliciteerd papa!

17-10-2015 10:38

Morgen wordt mijn vader, Hans, 50 jaar. Vanavond is het feestje in Bredevoort. Vanuit Nepal alvast van harte gefeliciteerd! Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar ik heb hem wel een filmpje gestuurd. Toch een beetje beeld en geluid in Nederland van mij. 

Lijnen met links?

08-10-2015 19:16

We eten hier 's middags en 's avonds vaak rijst. Dat doen ze in Nepal zonder bestek. Aangezien in Nepal je linkerhand onrein is, blijft alleen de rechterhand over. Best onhandig voor zo'n linkshandige als ik. Maar goed nieuws, want daardoor blijf ik lekker slank!

Laatste maal

02-10-2015 16:53

Mijn laatste warme maaltijd voor ik vertrek! Wat staat er op het menu? Lekkere hollandse pot. Gekookte aardappels met lekkere jus, kipfilet, doperwten, tuinboontjes en broccoli. Dat wordt smullen!

Visum Nepal is binnen!

28-09-2015 21:43

Vandaag een dagje Amsterdam. De voorbereidingen voor mijn visum aanvraag voor Nepal waren prima. Binnen een kwartiertje was alles geregeld. Nu het visum voor Thailand nog. Dat ligt wat ingewikkelder. Ik hoop dat ik met de hulp van Travel Active een stapje verder kom.

examenuitslag

11-06-2015 12:19

Hallo,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog geschreven heb. De reden is dat ik het erg druk heb gehad met mijn examens e.d. Maar alles is goed gekomen. Want ik ben GESLAAGD!! Dit betekent dat mijn reis eindelijk officieel door kan gaan. Hier ben ik dan ook heel erg opgelucht over.

Met de voorbereidingen voor mijn reis gaat het erg goed. Ik ga dan nu ook hard aan het werk om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat de goede kant op. Mede dankzij alle geweldige sponsoren. (Nogmaals heel erg bedankt!!).

Door de aarbevingen in Nepal is er op dit moment nog een negatief reisadvies voor dit land. Dit vind ik ontzettend jammer want ik zou hier heel graag willen helpen. Vooral nu het land het zo moeilijk heeft. Als de aardbevingen  niet opgehouden zijn voordat ik vertrek zoek ik een andere bestemming waar mensen mijn hulp kunnen gebruiken. Al het sponsorgeld gaat dus niet verloren!


<< 1 | 2 | 3 >>

Trefwoorden